Experiencia pràctica al trinquet de la UPV.

 

Com estava programat, vam anar a realitzar una pràctica al trinquet de la UPV.


Quan arribem ens van explicar tot el procediment davant les mesures COVID, ens van dividir en grups de 4 amb els quals realitzaríem les activitats preparades en el trinquet. 

 

En primer lloc ens toque anar al frontó que està en les mateixes instal·lacions que el trinquet, calfem una mica i comencem amb les activitats programades en el frontó. La primera activitat que vam tindre va ser fer un partit de frontó entre nosaltres. La segona va ser intentar una sèrie de colps de manera correlativa entre nosaltres. Quan aconseguim aquestes dues activitats Dani ens va proposar mesclar-nos el grup de xics amb les xiques i intentar donar-li tots de manera correlativa intentant que la pilota només bote una vegada per persona.

Posteriorment ens va tocar passar al trinquet. En entrar em quede al·lucinant, és veritablement molt, molt llarg i gran. La primera activitat que realitzem en el trinquet va ser jugar en el dau intentant que la pilota colpejara en el cristall i caiguera per les escales caient dins del dau de manera correlativa entre els integrants del grup. La segona activitat que realitzem va ser jugar a una espècie de volleyball amb una indiaca en la qual havíem de jugar entre nosaltres i passar la pilota per la xarxa. 

 

Per a finalitzar vam fer un partit entre nosaltres, inclòs Dani. Llavors va ser quan em vaig adonar del realment difícil que és una partida en el trinquet, la zona que has d'abastar és enorme i les escales compliquen molt retornar la pilota. Allí em vaig adonar de la dificultat que té aquest joc i el nivell que han de tindre els professionals d'aquest esport. 

 

M'hauria encantat tornar al trinquet altre dia, ens va semblar poca estona gaudint dins del trinquet jugant una partida oficial, però va ser una experiència molt fanfarrona que ens va deixar veure la importància que es continue impartint aquest esport a les escoles.

Comentarios

  1. Tu experiencia en el trinquete de la UPV parece que ha sido bastante enriquecedora para ti, además de aprender más sobre este deporte y dejarte con más ganas por seguir practicándolo. No dudo en que lo pondrás en marcha en tus futuras clases como profesor de EF en Primaria. Has explicado a grosso modo todo lo que hiciste en esas dos horas, que parece ser que supieron a poco, y de manera clara. Si tuviera que mejorar algo sería remarcar algunas palabras en negrita para hacer de la lectura más atractiva y curiosa. No obstante, mi nota es un 10.

    ResponderEliminar
  2. Hola Alex, me gusta bastante como has narrado tu vivencia en el trinquet de la UPV, de manera muy clara y directa. Sin embargo, me hubiese gustado que hubieses añadido alguna crítica hacia el profesor o hacia la clase de que cosas modificarías para que la experiencia fuese aún mejor. Creo que esto a los docentes también les ayuda, ese feedback que los alumnos/as podemos proporcionarles. Te pongo un 8.

    ResponderEliminar
  3. Buenas Alex, me ha gustado mucha tu experiencia y me ha hecho recordar a la mía. Fueron parecidas y las sensaciones de asombro ante este deporte y sus instalaciones también. Concuerdo en todo lo que has dicho y es un placer leer tus entradas. Tu forma de redactar es impecable. Mis felicitaciones. Un 9

    ResponderEliminar
  4. Considero que has realizado una buena entrada, ya que has explicado con detalle qué realizasteis tu y tus compañer@s en la sesión del trinquet, indicando qué ejercicios hicisteis en cada zona. Además, has reflexionado sobre qué te pareció esta sesión y cómo te sentiste en el trinquet.
    Mi puntuación es un 8,5.

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares